My Photo

Amsterdam weather

Bits and pieces of my life

  • 1 Me Today
    A few photos as an impression of the road I am traveling. So if you want to have a glimpse of some parts and times of my life you are welcome to see what I have seen.

« That pesky barn door | Main | Think about it »

August 31, 2010

Comments

Jan Broekhoff

Wanneer zegt Nederland het A.O.W verdrag met Nieuw Zeeland op.
Mijn verhaal.
Een paar maanden voor ik 65 werd vroeg ik mijn A.O.W aan bij de S.V.B die me lieten weten dat ik het bij work and income N.Z aan moest vragen.Toen ik dat deed velangde ze van van me dat ik een bankrekening opende bij de Westpac bank waar zij wel en ik niet aan kan komen.Mijn A.O.W werd dus in beslag genomen en daarvoor in de plaats krijg ik het lagere N.Z.pensioen.Ik vulde dus een ander bank no in omdat ik er op rekende dat ik het N.Z.pensioen zou krijgen plus mijn aandeel in de A.O.W.zoals me beloofdt was bij de emigratieambtenaar voordat ik naar N.Z vertrok.Mijn aanvraag werd dus niet Naar Nederland doorgestuurt en toen ik vroeg waarom het zo lang duurde kreeg ik mijn aanvraag terug met een brief erbij dat ik mijn banknummer na moest kijken.
Het is nu 2 jaar geleden dat ik voor het eerst A.O.W aanvroeg en ik heb nog steeds geen cent A.O.W ontvangen.Kunt U druk uitoefenen op de S.V.B dat ze mijn aanvraag aannemen en kunt U druk uitoefenen op de minister dat hij het verdrag met N.Z.opzegt ofdat N.Z stopt met A.O.W in beslag te nemen.

lennybruce

Meneer Broekhoff, Bedankt voor je reactie. Ik vind jou verhaal hartscheurend maar ik weet niet wat ik kan betekenen. Ik wou dat ik de mogelijkheid had om druk uit te oefenen op onze ministers want er is zo veel mis. Ik wens u heel veel sterkte en veel succes met het recht breien ven het onrecht dat u lijkt aangedaan te zijn.

The comments to this entry are closed.